Loading…

Uitgelicht

Als artiest is Yuri regelmatig betrokken bij bijzondere of persoonlijke theaterprojecten. Hieronder een paar van deze projecten uitgelicht. Gewoon omdat ze bijzonder zijn, of persoonlijk, of bijzonder persoonlijk, of andersom dus.

GRAB 

In de zomer van 2019 is Yuri te zien op rondreizend theaterfestival ‘De Parade’ met zijn aller eerste cabaret solo getiteld ‘GRAB’.
In de aller kleinste tent van het festival zal Yuri bijna dertig dagen lang als een ware showman de mensen plezier, chaos, liefde en show brengen. In een snel en absurdistisch spektakel van sketches, verhalen en poëzie laat Yuri zijn kijk op de wereld zien zoals alleen hij dat kan. Door middel van een hyper modern grabbelton systeem bepaalt het publiek wat deze rock ’n roll comedian speelt. Nee joh! Zien? Zin in? Ontpop je confetti kanon en ren naar ‘De Mineac’ onder in de theatertoren. Yuri kan niet wachten. 
 
‘GRAB’ is een snelle en licht absurde ode aan het groots, liefdevol en meeslepend leven. 
 
Yuri is te zien in Rotterdam, Utrecht en Amsterdam. Check voor tijden en tickets www.deparade.nl 
KAARTEN ZIJN VANAF HEDEN ONLINE TE VERKRIJGEN. CHECK IT. 
 
Concept/tekst/spel: Yuri Disseldorp
Artistiek adviseur: Tim Kamps
Productie: Graaf Paris
Techniek: Quint Stam
Vormgeving: Ronald van der Heijden 
Posterbeeld: Iris Bergman
 

Met speciale dank aan: Rajko Disseldorp, Tom Lash, Roel Meijvis, Sanne van Stekelenburg, Inge Rutgers, ‘De Bubbeljungle Leiderdorp’ en theaterfestival ‘De Parade’.